fbpx

Grund Klub  

Ha szeretnél kötetlenül angolul és spanyolul beszélgetni, vagy az általad felvetett témákat körüljárni másokkal, akkor neked a Conversation Club való. Kávé, limonádé, tea, forrócsoki és egy angolul/spanyolul beszélő társaság…mi kell még?

Ha már valaha megkérdezted magadtól, ezt meg mire fogom használni az életben matekból, akkor a Gr/und: Mire jó a matek a te helyed. Matekügynökünk felkészült, tedd fel a keresztkérdéseidet, hátha kiderül, a matek tényleg fölösleges. Hajrá!

Az életet az irodalomból is meg lehet tanulni. Hogy hogyan? Nézz be hozzánk! A Grundkúra összetevői: irodalom, szövegek, mesék, élmények, hősök, mesélők. 

Felnőtteknek: feltöltődés, kikapcsolódás, nagy kérdések, mély beszélgetések
Gyerekeknek: mesék, játékok, kreatív foglalkozások, meseterápia

 

A klubokat heti rendszerességgel tartjuk, és bármikor csatlakozhatsz.

 

Amiből válogathatsz:

1. English Conversation Club minden hétfőn diákoknak és felnőtteknek:

Jelentkezés: 

2. Club de Conversación minden csütörtökön diákoknak és felnőtteknek:

Jelentkezés: 

3. Mire jó a matek? minden kedden diákoknak és egyetemistáknak:

Jelentkezés: 

4. Grundmesék és Bookclub minden pénteken kicsiknek és felnőtteknek:

Jelentkezés: 

 

Grund Körök/Meetups

 

Szakdolgozat elixír: Hogyan írjunk szakdolgozatot, hogy az vállalható legyen?

Jelentkezés: 

A workshop célja, hogy a résztvevő hallgatók olyan alapvető gyakorlati tudást szerezzenek, amellyel elkezdhetik megtervezni a szakdolgozatuk írásának folyamatát, képesek lesznek összegyűjteni a munkájukhoz elengedhetetlen szakirodalmat.

 

Hamarosan....

Módszertani gyakorlatok: drámapedagógiával, meseterápiával, csapatépítő játékokkal

Szülői kibeszélő: Mit kell most tanulnia a gyerekemnek, hogy a jövőben boldog legyen, hogy a munkája ne legyen robotizálható?

Milyen készségeket kell megtanulnia, hogy a jövőben motivált, kreatív tudjon maradni? Melyek a generációja erősségei és gyengeségei? Milyen megoldási lehetőségek vannak idehaza és a nagyvilágban?

Realitás és idő (Time Management) Praktikus ötletek és módszerek, hogyan használd ki legjobban, amiből egyre kevesebb van.

Meet the experts: Nézd meg, hogyan csinálják mások!

Kitekintő: Hogyan és merre tovább a suli után? 

Hamarosan befejezed a középiskolát és nem látod át, milyen lehetőségeid vannak? Megannyi. Lehetsz vállalkozó vagy akár startupper, dolgozhatsz szakértőként kisebb-nagyobb cégnél, kipróbálhatod magad önkéntesként egy non-profit szervezetnél a gap year során, de akár tovább is tanulhatsz... Gyere el és járjuk körbe együtt a lehetőségeket!

 

 

Egy-két alkalmas találkozók, foglalkozások egy adott témában.

További információk a facebookon és instagramon. @thegrundacademy

A jelentkezési lap letölthető: itt

További kérdése van? Írjon nekünk.

  • Szeptember 11-én tartunk egy Betekintőt a Grundon, ahol a beszélgetés mellett a foglalkozások részleteiről is mesélünk.
  • A 12 alkalmas (24 órás) foglalkozás bevezető ára: 120 Euró. 
  • Lehetőség van pályázni ösztöndíjas helyekre, mely a képzés teljes vagy részleges díját téríti. Ha érdekelnek ösztöndíjas helyeink, mondd el nekünk miért szeretnél a programban részt venni, mik az elvárásaid, miért lenne jó neked és nekünk. Fogalmazd meg egy levélben vagy készíts videót és küldd el  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
  • A foglalkozásokat péntek délutánra időzítettük,  a résztvevő diákokkal való egyeztetés után ez módosulhat.

A munkaerőpiac folyamatosan változik és komoly átalakulásokon megy keresztül. A munkaerőhiány a vállalkozások szinte minden szektorát érinti, és nem csak a mindennapi munkafolyamatot nehezíti, de a fejlődést is lassítja. Problémát jelent az is, hogy a szaktudással rendelkező munkaerő nyugatra áramlik.

A Grundon belül működő tanulócsoportunk célja, hogy a hozzánk csatlakozó középiskolás diákok minél hamarabb aktívan bekapcsolódjanak a vállalkozói szektor működésébe, és minél több munkatapasztalatot szerezzenek még diákéveik alatt.

A diákok egy hosszabb felvételi eljárás után kerülnek hozzánk, és átalakított tanmenet szerint haladnak, így az egyes vállalkozások igényeinek megfelelően 1 év alatt lehetőségük van akár 6 hónapot is gyakornokként eltölteni, kialakítva és elmélyítve ezzel a vállalat és a diák közti kapcsolatot, növelve a diák szaktudását, és az általa elvégzett munka minőségét.

Olyan vállalkozásokat keresünk, akik hisznek abban, hogy a jól képzett, megbízható szakemberek képzése jelenti a jövőnket.

Mit várhat a bekapcsolódó vállalkozás:

  • motivált és érdeklődő diákokat 
  • akár 6 hónapos gyakorlati időt tanévenként
  • olyan munkatapasztalattal rendelkező embereket, akik az érettségi megszerzése után a vállalkozás igényeinek megfelelő kész munkaerőt jelentenek
  • oktatásszervező által koordinált együttműködést a diák ás a vállalkozás közt

Ha érdeklődnek a program iránt, kérjük, töltsék ki  4 pontos kérdőívünket. Köszönjük!

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ut tempus justo, et faucibus sapien. Fusce placerat libero commodo diam molestie, vel commodo enim viverra. Suspendisse potenti. Sed lobortis, lorem nec blandit malesuada, erat eros finibus enim, et eleifend ante est ac risus. Aenean at odio at sapien faucibus bibendum a vel tortor. In molestie dui leo, quis faucibus tortor vestibulum vel. Sed mollis libero felis, nec molestie augue gravida quis. Etiam placerat sem vel quam ullamcorper malesuada. Vestibulum blandit vitae nibh et vestibulum. Curabitur tincidunt ut lacus a molestie. Curabitur at sagittis massa. Curabitur ut nunc ac justo efficitur imperdiet nec in dolor.

Sed suscipit lorem ut ullamcorper tempus. Proin varius imperdiet sem vitae ultricies. Curabitur et tempus sem. Vestibulum purus erat, iaculis sit amet libero et, suscipit efficitur purus. Nam id rhoncus sapien, non pharetra ex. Pellentesque rhoncus tempor leo, sed scelerisque dui. Mauris eu porttitor nulla. Ut ac quam a augue efficitur pharetra. Duis semper suscipit volutpat. Mauris leo nibh, faucibus nec lorem id, gravida mollis quam. Nunc at dui arcu. Etiam nec mi justo.

Nunc dictum mauris eu quam tincidunt, et condimentum sapien ornare. Cras imperdiet posuere dictum. Nam mattis dolor in enim ultrices, at dictum nibh consequat. Duis at sem finibus, blandit lacus sed, rhoncus erat. Donec porta tempor tellus, ut lobortis ipsum consectetur sit amet.